Successos

frança

Forta explosió de gas al centre de París

Hi ha vint-i-nou ferits, quatre dels quals es troben en estat crític

També hi ha dues persones desaparegudes

Almenys vint-i-nou persones han resultat ferides, quatre de les quals greus, i dues persones es troben desaparegudes per una potent explosió de gas que aquesta tarda ha sacsejat el districte cinquè de París, prop del Panteó, i a causa de la qual diversos immobles han patit danys.

Expliquen els mitjans locals que l’edifici d’una escola privada de disseny i moda de dues plantes situada molt a prop de l’hospital de Val de Grâce de París, s’ha esfondrat a causa de l’explosió, que ha provocat un gran incendi que s’ha propagat a diversos edificis veïns.

Agents de policia i militars han establert un cordó de seguretat per tancar l’accés en els carrers adjacents, on més de 270 bombers intenten sufocar les flames del foc, que es troba ja sota control. En l’incident, vint-i-nou persones han resultat ferides.

La prefectura de policia ha detallat que quatre dels ferits es troben en estat crític, mentre que la situació dels vint-i-cinc restants era menys greu, segons informa el diari francès Le Monde. L’Ajuntament de París ha activat una cèl·lula de crisi per respondre al succés, del qual al tancament d’aquesta edició havien transcendit molt pocs detalls, informen els mitjans locals. La fiscalia de París ha obert una investigació per lesions involuntàries, segons assenyalen Le Monde i Le Figaro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.