Política

Investiguen per tràfic d’influències un exregidor i l’excap policial de l’Hospitalet

Són l’extinent d’alcalde de Seguretat Pepe Castro i a l’excap de la Guàrdia Urbana Ramon Dosaigües

El jutge titular del jutjat d’instrucció número tres de l’Hospitalet de Llobregat investiga pel delicte de tràfic d’influències a l’extinent d’alcalde de Seguretat Pepe Castro i a l’excap de la Guàrdia Urbana de la ciutat Ramon Dosaigües. La investigació s’ha produït arran d’una denúncia per irregularitats en les oposicions de la policia local que va presentar un caporal que aspirava a superintendent i no va obtenir la plaça. Ho ha avançat El Periódico, que ha revelat la causa en què hi figuren com a investigats un exregidor socialista i un excap de la policia, tots ells a l’espera de ser citats a declarar.

Per aquesta investigació, agents de la Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policia Nacional espanyola van escorcollar el 29 de juny passat les dependències de la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet.

Les oposicions que s’investiguen han estat envoltades de polèmica des del principi, ja que la primera convocatòria va ser suspesa per l’Ajuntament per errors de forma i la segona un jutjat la va tombar provisionalment després de la denúncia del sindicat SPL-CME.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.