Societat

Els socorristes de Barcelona inicien una vaga indefinida

El col·lectiu ha protestat a la plaça de Sant Jaume per denunciar la càrrega de treball i les condicions laborals

La càrrega de treball i les condicions laborals han dut els socorristes de les platges de Barcelona a iniciar avui, divendres, una vaga indefinida, que ha tingut com a tret de sortida una protesta del col·lectiu a la plaça de Sant Jaume.

Els vigilants han reclamat millores laborals i un augment de la plantilla per garantir la qualitat del servei. “El socorrista neteja els plats, es renta les dents i desinfecta les ferides en un mateix espai”, ha criticat Ignacio Garcia, membre de CGT al comitè d’empresa de les platges de Barcelona, en declaracions a l’ACN.

Díaz ha recordat que dels plans per millorar els mòduls de salvament “no s’ha fet res”. Davant l’actual situació, des del comitè d’empresa han fet una crida al “diàleg amb càrrecs polítics que tenen poder”, mentre a l’Ajuntament se celebrava el ple en què s’ha aprovat el nou cartipàs municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.