Societat

Un vagó dedicat a la Ciència als Ferrocarrils

La Universitat Autònoma posa en marxa un tren que començarà tractant temes de salut mental

Periòdicament investigadors viatjaran en el comboi i resoldran els dubtes dels usuaris

Els usuaris dels Ferrocarrils de la Generalitat de la línia S1 tindran la possibilitat de preguntar sobre temes de ciència quan viatgin en tren.

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha posat en marxa avui El tren de la ciència, una iniciativa que en la seva primera edició persegueix divulgar la investigació en salut mental i conscienciar alhora sobre la seva importància.

El vagó de la ciència està situat en un dels trens de FGC que circulen entre la plaça de Catalunya i el campus de Bellaterra i comptarà amb la participació de 56 investigadors que viatjaran per resoldre dubtes i intercanviar experiències amb els usuaris.

Està il·lustrat amb imatges i textos relacionats amb la salut mental, que les persones interessades poden ampliar amb audioguies i amb la sèrie El podcast del vagó, de 19 capítols.

Han assistit aquest matí en el viatge inaugural el rector de la UAB, Javier Lafuente, i la consellera de Territori, Esther Capella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.