Política

Israel redueix de 1.400 a 1.200 els morts en l’atac de Hamàs del 7 d’octubre

El ministeri d’Exteriors israelià ha reduït aquesta nit el nombre de persones mortes de 1.400 a 1.200 durant l’atac de Hamàs el dissabte 7 d’octubre, l’inici del conflicte bèl·lic a la Franja de Gaza.

El portaveu d’Exteriors, Lior Haiat, ha publicat diversos comunicats fent referència a aquest atac del grup islamista contra Israel que va desencadenar la guerra, ara ja fa 36 dies, i actualitzant el nombre de morts però sense donar més detalls..

En una condemna contra una resolució de la Unesco, Haiat ha publicat que l’escrit “ignora totalment la massacre del 7 d’octubre perpetrada pels terroristes de Hamàs, que va assassinar brutalment unes 1.200 persones a sang freda i en van segrestar 240, entre les quals infants, dones i gent gran”.

En un altre comunicat citat per la premsa local Haiat ha escrit: “Prop de 1.200 és la xifra oficial de víctimes de la massacre del 7 d’octubre”.

Des de l’inici del conflicte bèl·lict més de 11.000 palestins han mort, entre els quals 4.506 infants, 3.027 dones i 678 persones grans, mentre que unes 27.500 han resultat ferits, segons el ministeri de Sanitat de Gaza, administrat pel braç polític de Hamàs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.