Política

estat espanyol

El jutge arxiva el cas Neurona després de tres anys d’investigació contra Podem

El magistrat conclou que la formació morada no es va apropiar de fons electorals

El titular del jutjat d’instrucció número 42 de Madrid, el magistrat Juan José Escalonilla, ha arxivat aquest dimarts el cas Neurona contra Podem, la causa per la qual durant tres anys han estat investigats diversos exalts càrrecs de la formació morada, informa l’agència Efe. El magistrat ha arxivat la causa, que ha mantingut investigat Podem en la passada legislatura en la qual formava part del govern de coalició, en concloure que no hi ha apropiació indeguda de fons electoral i cap altre delicte electoral.

El cas Neurona investigava les possibles irregularitats en un contracte subscrit entre Podem i una consultora mexicana per a les eleccions de 2019 arran d’una denúncia presentada per José Manuel Calvente, un advocat de la formació morada acomiadat després d’haver estat acusat d’assetjament sexual i laboral per una altra lletrada del partit, Marta Flor, procés que després va ser arxivat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.