Societat

societat

El sector agrari farà protestes el dia 5 per “parar el país”

Hi haurà talls a autopistes, autovies i accessos a les capitals de demarcació per denunciar la greu que situació que viuen els pagesos

Diferents organitzacions agràries de Catalunya preveuen convocar talls a les principals carreteres del país el dia 5 de febrer. El sector se sumarà així a altres mobilitzacions europees que ja estan en marxa a països com França, Alemanya, Romania o Polònia per denunciar l’augment de costos, els baixos preus que perceben els productors, la falta d’ajudes i altres problemes com l’excessiva burocràcia. Segons han informat a l’ACN fonts del sector, els agricultors pretenen “parar el país” amb talls a autopistes, autovies i accessos a les capitals de demarcació perquè la gent visualitzi la greu que situació que viu el sector. Es preveu convocar les protestes en una assemblea que es farà dimarts a Fondarella, al Pla d’Urgell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.