Societat

Turisme

El Park Güell tanca el 2023 amb 4,4 milions de visitants, un 6% més

El Park Güell de Barcelona va rebre 4,4 milions de visitants el 2023, un 6% més que l’any anterior. La majoria dels visitants són turistes estrangers, però mig miler de barcelonins també hi van accedir amb el carnet de veïnatge, un 37% més que un any enrere. A aquestes visites cal sumar-hi els gairebé 60.000 alumnes de més de 2.600 grups escolars que van participar en el programa educatiu “Park Guell i les escoles”.

Segons un comunicat de l’Ajuntament de Barcelona, una quarta part dels visitants hi accedeix perquè el considera “un espai emblemàtic” de la capital catalana, mentre que la resta hi va motivat per “descobrir l’arquitectura” de Gaudí. Així, el consistori ha subratllat que 8 de cada 10 entrades s’han venut de forma anticipada a través de la web oficial, sobretot durant els mesos d’estiu. Una mesura que, segons apunten, ha afavorit un “accés fluid i ordenat” al parc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.