Economia

economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

El contracte no afectarà la titularitat dels actius ni els contractes amb la Fórmula 1 i MotoGP

El Govern vol optimitzar les instal·lacions, en línia amb el Pla estratègic, amb nous models de negoci

El Govern ha aprovat aquest dimarts autoritzar Circuit de Catalunya a adjudicar de forma directa el contracte d’arrendament de negoci per a l’explotació i gestió de l’activitat del Circuit de Barcelona-Catalunya a la societat en formació Fira-Circuit, íntegrament participada per Fira de Barcelona. Aquest acord dona continuïtat al que es va aprovar el passat 5 de març, quan el Govern va autoritzar Circuits de Catalunya a negociar i concretar amb la Fira les condicions d’aquest contracte. Ara, el consell d’administració del circuit donarà llum verd a l’acord, que es farà públic la setmana que ve. El contracte no afectarà la titularitat dels actius ni dels contractes de la Fórmula 1 i MotoGP, que continuaran en mans del Circuit.

La decisió s’emmarca en el Pla estratègic del Circuit de Barcelona-Catalunya, aprovat el mes d’octubre del 2022. L’objectiu del Govern és optimitzar l’explotació de les instal·lacions perquè deixi de ser un equipament exclusivament concebut al voltant de les grans competicions de motor, a través de nous models de negoci relacionats amb les fires i els congressos, l’oci saludable, els grans esdeveniments musicals i culturals i la indústria de la mobilitat sostenible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.