Economia

EMPRESA

Carme Torras, premi Manel Xifra a la transmissió de coneixement tècnic i tecnològic

L’Auditori Josep Irla ha allotjat aquest vespre l’entrega de premis Manel Xifra i Boada, acte que ha estat presidit pel conseller de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya. El premi de transmissió del coneixement tècnic i tecnològic va ser per Carme Torras llicenciada en matemàtiques, doctora en informàtica i experta en intel·ligència artificial i robòtica. va rebre el reconeixement de mans del conseller i del president de Comexi, Manel Xifra. Seguidament la premiada va fer una conferència sobre Robots assistencials: ciència i ètica

El premi Manel Xifra i Boada a la millor Trajectòria Professional va ser per a Jordi Brull, enginyer Tècnic Industrial Electricista i Mecànic, Diplomat en Direcció d’Empreses i CEO de la Fundació Eduard Soler. Així mateix, el premi Manel Xifra i Boada al grup de recerca aplicada o centre tecnològic va anar a mans de l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial, grups de recerca. Amb 30 anys de trajectòria, és un centre de recerca líder en intel·ligència artificial a nivell Europeu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.