Economia

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

La Cambra de Comerç de Barcelona ha decidit avui impulsar la creació, mitjançant l’Observatori Dona, Empresa i Economia de l’entitat, d’un Consell de Conselleres que té com a objectiu modificar “la cultura empresarial patriarcal”. Aquest consell s’ha concebut com un fòrum de debat, participació i proposta de dones empresàries que vol fer evolucionar la societat cap a un model “més col·laboratiu, inclusiu i feminista” que promogui nous estils de lideratge.

La iniciativa també pretén aportar estudis i anàlisis relacionat amb els seus objectius i està format 23 dones de diferents àmbits professionals i l’encapçala la presidenta de l’Observatori Dona, Empresa i Economia, Marta Angerri.

L’impuls d’aquest projecte suposa una “nova etapa” per a l’ODEE amb la voluntat de “continuar sent un referent en l’anàlisi de l’avenç de la igualtat de gènere, creant i actualitzant indicadors a la realitat de la societat”.

L’observatori preveu seguir “interpel·lant” administracions i empreses per “corregir les desigualtats, la bretxa salarial i el sostre de vidre” que impedeixen l’evolució professional de les dones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.