Nous atacs aeris ucraïnesos a regions frontereres

Les autoritats russes han afirmat aquest dissabte que els seus sistemes antiaeris han interceptat prop d’una setantena d’avions no tripulats enemics sobre el seu territori.

El Ministeri de Defensa detalla en un comunicat que 66 drons d’ala fixa han estat abatuts a la regió de Krasnodar, fronterera amb Ucraïna, i dos més sobre l’annexionada península Crimea. Segons el governador de Krasnodar, Veniamín Kondratiev, l’atac anava dirigit contra una refineria i altres infraestructures clau a tres districtes. El responsable polític ha assegurat que no hi ha hagut ferits ni danys significatius per la caiguda dels aparells.

A la també fronterera Bélgorod, un altre atac amb drons ucraïnesos ha deixat sis civils ferits, entre els quals una jove de 17 anys, segons ha informat el governador local, Viatxeslav Gladkov. Un dels aparells ha caigut en una carretera de Voznesénkova, al distrixte de Xebékino, i ha afectat tres vehicles i cinc civils. L’altre víctima és un home que ha resultat ferit a l’abdomen i a l’ull en l’atac a un tractor a la mateixa localitat on, segons Gladkov, han arribat cinc drons ucraïnesos.