Empreses

La Farga obté una de les grans obres ferroviàries a l'Estat francès

L'empresa La Farga ha signat un contracte, per un valor total de 20 milions d'euros, per al subministrament de la catenària amb Cegelec Moblity, coordinadora del lot de catenària i encarregada, junt amb Ineo SCLEE Ferroviaire, TSO Caténaires i ETF, dels estudis, el subministrament i els treballs d'electrificació de la línia de gran velocitat sud d'Europa-Atlàntic (LGV SEA).

El projecte LGV SEA és una nova línia ferroviària d'alta velocitat y doble via que inclou un eix d'aproximadament 300 quilòmetres entre Tours i Bordeus Segons s'estableix en el contracte, entre el 2014 i el 2015, La Farga fabricarà fil de contacte de coure i d'aliatges de coure per subministrar l'alimentació a aquestes noves línies, amb un valor total de 20 milions d'euros.

Pionera en el sector ferroviari, La Farga ofereix una completa gamma de productes per al sector i es distingeix per la seva política d'innovació contínua. El 2012 ha obtingut un volum de negoci de mil milions d'euros i ha portat a terme obres ferroviàries en més de setze països.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.