Empreses

Les vendes de licor d'arròs del delta de l'Ebre es disparen

Les vendes del licor d'arròs de la cooperativa Arrossaires del Delta de l'Ebre són un èxit. Així ho assegura el director comercial de l'entitat, Adrià Curós, que afirma que es tracta d'un producte pioner a l'Estat. “Volíem fer innovació i diversificar la producció, així va nàixer el licor, que és alcohol d'arròs”, explica Curós. I un any després de la sortida al mercat d'aquest producte, sota la marca Segadors del Delta, se n'han venut un total de 68.000 ampolles, mentre que el plantejament inicial de la cooperativa era fer-ne unes 20.000 a l'any. La distribució se centrava en principi en el sector de la restauració de les Terres de l'Ebre, però ara ja s'estén per tot Catalunya. Així, la pròxima campanya es podria arribar a les 100.000 ampolles de licor. També s'han iniciat els contactes per exportar el producte i, en aquest sentit, els primers destins seran Alemanya i Suïssa.

El licor de la cooperativa ebrenca és elaborat per l'empresa catalana Bardinet i se'n fan quatre varietats: crema d'arròs, amb herbes, amb figues i esperit d'arròs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.