Empreses

Borges factura 610 milions i n'obté 13 de benefici el 2013

La multinacional catalana Borges Mediterranean Group ha augmentat els beneficis un 25% durant l'exercici 2012/2013 i ha assolit els 13,3 milions d'euros, segons la companyia. Les vendes se situen en els 610 milions, un 17% més que en l'exercici anterior. Borges argumenta aquests resultats en la internacionalització, les millores en la gestió i en la innovació.

El grup empresarial, nascut a Ponent i amb una planta a Tàrrega, va comercialitzar l'any passat 316.000 tones de productes alimentaris i ja arriba a 110 països de tot el món. Borges Mediterranean Group ingressa un 79% de la seva facturació gràcies a l'exportació, i registra forts creixements al Brasil, l'Índia o la Xina. Com a objectius assolits durant el passat exercici, segons explica la mateixa companyia, destaca l'increment de la plantilla en un 16%, fins a les 941 persones.També ha consolidat l'adquisició de la marca Capricho Andaluz, líder mundial en venda de monodosis d'olis i vinagres i ha augmentat la venda dels nous productes Popitas Zero i les Cremes Balsàmiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.