Eines

Hisenda torna diners a 68.596 contribuents el primer dia de devolucions de la renda

Hisenda va pagar dijous, en el primer dia de devolucions de la declaració de la renda de 2013, 68.596 declaracions (un 14,2% més que en el mateix període de campanya de l'any passat), per un import total de 60,3 milions d'euros. En tres dies, Hisenda ha rebut 633.982 confirmacions d'esborranys i 2.123.597 sol·licituds del sistema REN0, que permet l'obtenció ràpida de l'esborrany i les dades fiscals.

En aquesta campanya, Hisenda preveu tornar 10.725 milions d'euros (un 1,6% menys que l'any passat) a 14,6 milions de contribuents (un 1,1% menys).

Entre les principals novetat d'aquesta campanya hi ha l'eliminació de les declaracions a mà, que actualment ja només eren presentades per uns 35.000 contribuents que portaven els impresos emplenats amb bolígraf al banc perquè aquests els tramitessin. L'AEAT atendrà aquestes persones a partir del 5 de maig mitjançant el servei de cita prèvia, per tal d'ajudar-les en la confecció i presentació de la declaració.

A més, totes aquelles persones que van comprar un habitatge a partir del 2012 no es podran aplicar la deducció per habitatge i s'obre un període transitori d'aplicació de les reformes de la llar.

Fins al 30 de juny, els contribuents poden demanar i confirmar l'esborrany o les dades fiscals de la declaració de la renda del 2013 per via telefònica o electrònica a través de la pàgina web de l'Agència Tributària. La declaració de la renda es podrà fer entre el 23 d'abril i el 30 juny si es presenta per via electrònica. Si es fa per qualsevol altre mitjà, es podrà presentar entre el dia 5 de maig i el 30 de juny. En cas de domiciliació bancària, es podrà fer fins al 25 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.