Empreses

Carpi Pizza doblarà els locals amb la fusió d'una cadena

.L'empresa familiar catalana, amb seu a Pineda de Mar, passarà de 22 a 60 pizzeries després d'adquirir una firma molt implantada a Andalusia, Madrid i Euskadi

La cadena catalana tindrà cinc locals especialitzats en vendre frankfurts

La cadena catalana Don Carpi Pizza, especialitzada en l'elaboració i comercialització de pizzes per emportar-se, està ultimant “una col·laboració molt estreta” amb una altra cadena amb seu a Granada. Després de l'estiu “es començarà a treballar conjuntament i el més segur és que a finals d'any o a inicis del 2015 es produeixi la fusió”, assegura Francisco Fuentes, director general i màxim accionista de la cadena de pizzes de caràcter familiar i amb capital català més gran nascuda a Catalunya.

La cadena, que comercialitza amb l'ensenya Carpi Pizza, disposa en l'actualitat de 22 locals on es fa el producte. Amb l'operació d'adquisició de la cadena andalusa hi hauria un total de 60 locals especialitzats en l'elaboració de pizzes per emportar. Tal com diu el màxim accionista de l'empresa catalana “El segon semestre d'enguany serà clau per acabar d'ajustar la manera de treballar amb la cadena andalusa”, que ha passat una època delicada. Francisco Fuentes afirma que la direcció estratègica amb vista a la fusió es dirigeix des de Pineda de Mar, on hi ha les oficines i el magatzem centrals del grup. “Amb tota seguretat, perquè les negociacions avancem molt bé, el primer trimestre del 2015 ja haurem fet la fusió”, afegeix el director general de Don Carpi Pizza.

De fet, la presència de Carpi Pizza a Catalunya està molt decantada cap a les comarques de costa. Sobretot cap al Maresme, Costa Brava i Gironès. També hi ha una pizzeria a la capital catalana. Quant a la cadena que s'absorbirà -Francisco Fuentes no ha volgut dir el seu nom-, està molt estesa a diverses províncies d'Andalusia i a Madrid i Euskadi.

La filosofia de Don Carpi Pizza és elaborar i comercialitzar el producte perquè el client se'l mengi a casa seva. En aquest sentit es disposa del servei de transport propi per fer-lo arribar a l'adreça que ha fet la petició. Fons de la direcció de l'empresa expliquen que hi ha diversos locals on, a part de comprar la pizza, també es pot menjar.

Amb 200 treballadors, la cadena catalana va néixer a a Blanes ara fa vint anys. Davant d'aquesta efemèride, les prioritats de l'empresa catalana ara no passen per seguir ampliant la xarxa de locals a Catalunya sinó per treballar perquè la fusió amb la firma andalusa avanci segons el previst.

Frankfurt per emportar-se.

La cadena catalana no s'ha volgut quedar només en la pizza. Fa dos any va iniciar una nova línia de negoci. Concretament l'obertura de locals amb l'objectiu d'elaborar frankfurts per emportar-se. Això es va fer amb la marca Luiggi. En aquests moments hi ha tres locals. “Funciona molt bé aquesta nova activitat”, explica Francisco Fuentes. Precisament ara es treballa en l'obertura de dos nous punts, afirma el director general del grup. Primer s'Agaró i a finals d'any hi haurà un nou local a Llinars. Segons fonts de l'empresa, no hi ha un pla definit quant a l'expansió de locals de la marca Luiggi. Però el cert és que se n'aniran obrint en funció “de les oportunitats”, sentencia Fuentes. Si d'una cosa està orgullosa la direcció de la cadena catalana és de la seva forta implantació a la costa des de Barcelona fins a la Costa Brava. Ara, amb la futura fusió la seva presència serà també una realitat en altres zones de l'Estat espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Carpi Pizza doblarà els locals amb la fusió d'una cadena