Empreses

Segura-Illa amplia els serveis després d'incorporar Clavera

El bufet resultant barceloní passa de 13 a 25 professionals. El despatx entra en herències

Amb la integració el bufet passarà a gestionar 700 clients i de perfil empresarial pime

Segura-Illa Clavera Consultors i Assessors Fiscals, el nou despatx barceloní fruit de la incorporació del Gabinet Clavera, viu un moment de consolidació però ja pensa en l'ampliació de nous serveis. Els vint-i-cinc professionals que tindrà el nou bufet presidit per Jaume Segura-Illa i dirigit pel seu fill, Oriol Segura-Illa i Serra, ampliarà la seva oferta amb un tractament especial d'empreses familiars, herències, reestructuracions i assistència a empreses lligades al règim tributari andorrà.

El bufet, amb seu a la Diagonal de Barcelona -on ja s'ultimen les obres d'ampliació i reestructuració del local després de la suma dels dos despatxos catalans- passarà a gestionar uns 700 clients, tant particulars com empreses, sota la filosofia de “combinar l'experiència d'anys amb la responsabilitat i el rigor que exigeix la complexitat del món econòmic”, explica Jaume Segura-Illa, president del despatx i que té seixanta anys d'experiència professional.

Malgrat l'ampliació dels serveis, el bufet mantindrà la seva oferta i tasques habituals, com ara les tributàries, comptables, laborals i jurídics en general. Amb la incorporació dels experts de Clavera es preveu tancar l'exercici del 2014 amb una facturació d'1,5 milions d'euros. Una xifra que “podria créixer ostensiblement el pròxim exercici un cop consolidada la integració i després de l'oferiment de nous serveis als clients actuals i als nous que vindran”, afirma Oriol Segura-Illa, el director general de nou despatx, que hi afegeix: “Actualment les empreses demanen un tipus de bufet que sigui capaç de donar resposta actualitzada i immediata a les necessitats del mercat, volen estar ben assessorades i de forma global.”

Entre les noves incorporacions hi destaquen Elisenda i Sergi Clavera Gispert, fills de Josep Clavera i Bachero, fundador del Gabinet Clavera el 1977 i recentment traspassat. D'altra banda, la direcció general adjunta del despatx la portarà l'advocada Amor Pinter Pla, coordinadora de l'àrea jurídica empresarial.

Suport a tercers.

El despatx també proporciona un servei de suport a altres professionals de localitats més petites de Catalunya. En aquest sentit, destaca els acord que tenen amb professionals de poblacions com ara Igualada, Puigcerdà, Castelldefels, Vic o Mataró.

Segura-Illa Consultors i Assessors Fiscals té un perfil de clients que responen a una varietat molt àmplia però, quant a les empreses, en la seva major part corresponen a pimes. Fins al punt que “en aquest moments estan al davant d'aquestes firmes els fills o els néts, que són els successors dels fundadors que ja ens van demanar els nostres serveis fa moltes dècades”, explica Jaume Segura-Illa, el fundador del grup, que comenta que avui dia “l'estudi i l'organització és clau per a la nostra empresa; cal gestionar bé”, matisa.

El president del bufet explica que el seu sector ha evolucionat molt històricament. Comenta que quan va començar a treballar, “els inspectors d'Hisenda, tots ells majors de 60 anys, ens citaven al seu domicili particular per despatxar, i només podíem contactar amb ells -fora de les cites d'inspecció indicades- el dissabte al matí en una habitació de l'últim pis de l'edifici de la Via Laietana. Les trobades eren en una habitació plena de taules col·locades sense cap ordre i sense possibilitat de seure, la majoria de les vegades”. Així ho explica Jaume Segura-Illa, que té un llarg currículum d'experiències. Ha obtingut la llicenciatura de ciències econòmiques i ha estat censor jurat de comptes i graduat social. També ha impartit classes a la facultat d'Econòmiques i ha estat fundador i vicepresident de l'Associación Española de Asesores Fiscales (AEDAF).

El despatx Segura-Illa Clavera ha fet un salt endavant després de la incorporació del nou bufet. Així, l'empresa de caràcter familiar ara tindrà més professionals, pràcticament dobla la facturació i ofereix nous serveis als 700 clients de la seva cartera. La pime és el seu perfil més típic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Segura-Illa amplia els serveis després d'incorporar Clavera

Publicat a