Economia

Rato afirma que va informar al govern del PP que regularia la seva situació amb l'amnistia fiscal del 2012

Hisenda estaria investigant l'exvicepresident econòmic dels governs d'Aznar i expresident de Bankia per presumpte blanqueig de diners

Rodrigo Rato va comunicar al govern de Mariano Rajoy que s'acolliria a l'amnistia fiscal del 2012 per regularitzar la seva situació amb Hisenda. Així ho ha declarat aquest dimecres a la cadena de ràdio Onda Cero.

El vicepresident econòmic en l'època del govern de José María Aznar, que estaria sent investigat per Hisenda per presumpte blanqueig de diners, ha assegurat que ell personalment va informar l'executiu espanyol d'aquesta decisió.

El passat febrer l'Agència Tributària va enviar al Servei Executiu contra el Blanqueig de Capitals un llistat amb 705 noms de persones acollides a aquesta amnistia amb indicis de blanqueig. El nom de Rato apareixeria a la llista.

De moment, Rato ha assegurat que no ha rebut cap notificació oficial en què se l'informi d'aquesta investigació.

De la seva banda, el ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, s'ha limitat a dir que el seu departament investiga tothom , amb independència de qui és o de qui ha estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.