Fundada el 9 de setembre del 1921

L'empresa de transports de viatgers per carretera Sarfa es va fundar a Palafrugell el 9 de setembre del 1921 per cinc empresaris, entre els quals Narcís Ribot, Antoni Font i Josep Artigas, que eren tartaners. El nom està format per les inicials d'aquests tres fundadors més la sigla SA de societat anònima.

A la dècada dels anys 70, l'empresa va experimentar un fort creixement, amb l'adquisició de dues línies de viatgers. Dues dècades més tard formava part del grup de lideratge de les empreses d'autocars de Catalunya. El 2000, Sarfa va iniciar una nova etapa de la seva història entrant a formar part del Grup Sarbus, en què també hi ha, entre altres, les companyies Casas, Sarbus, Ategsa, Autobusos de Lleida, la Vallesana, Transports Ciutat Comtal i Autobusos d'Horta.

Un altre gran pas endavant es va produir el 2008, en què es va inaugurar la nova seu de l'empresa al polígon industrial de Begur, amb la qual cosa s'abandonava Palafrugell, perquè no s'hi havia trobat cap emplaçament. La nova seu, de més de 6.000 m², està dotada dels últims avenços tecnològics i mediambientals, que funcionen 24 hores els 365 dies de l'any. Sarfa també disposa de bases a Cadaqués, Figueres, Roses, Girona, Sant Feliu de Guíxols, Tossa de Mar i Torroella de Montgrí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.