Sarfa vol convertir-se en la millor opció de mobilitat per a tots els sectors gironins

L'empresa es troba immersa en un important pla d'expansió i amplia la seva oferta de serveis

Dimarts, el gerent, Enric Gimeno, anirà a visitar l'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, per oferir-li els serveis de Sarfa a la ciutat amb vista a qualsevol esdeveniment, ja sigui per agermanaments, activitats culturals o esportives, casals, festivals, congressos i qualsevol altra activitat que requereixi la contractació d'un transport amb autobús. Aquest és un exemple dels més de 150 ajuntaments que s'estan visitant, tots ells a les comarques gironines. A part de presentar els seus serveis, els fa entrega d'un xec regal de 100 euros perquè «ens puguin provar», segons destaca Gimeno, que està convençut que «quin ens provi, ho repetirà». Paral·lelament, l'empresa també s'està donant a conèixer a totes les entitats esportives i culturals de la demarcació, sense oblidar corals, esplais, escoles de ball, casals de petits i grans, escoles, colles sardanistes i centres cívics. Actualment cobreixen el servei d'autocar del Girona FC, que es troba a Segona divisió A amb un autocar de cinc estrelles.

I tampoc obliden el sector turístic, que és el principal motor econòmic de Girona. Per això s'estan adreçant a hotels, camps de golf i establiments turístics de tota mena, oferint-los el servei de transport per a congressos, fires i conveccions, reunions i celebracions d'empreses i familiar a l'aeroport de Barcelona i Girona i altres serveis per a grups de golf, immersió o altres. Recentment, s'han adreçat als nuvis de Girona a través d'un estand a la fira Tot Nuvis. Sense deixar de banda el potencial de la temporada d'esquí. «A tots ells els oferim un viatge ràpid, còmode i segur, amb descomptes especials fins al 15%», afegeix Gimeno.

A part dels serveis discrecionals, on hi ha encara molt de camp per recórrer, Sarfa també està millorant tot el que està relacionat amb els seus principals serveis, la línia regular i el transport escolar. Actualment realitza diàriament 80 rutes escolars en les quals viatgen més de 4.000 alumnes.

Un servei de transport de persones que s'ha complementat recentment, gràcies a un conveni amb l'empresa Seur, per facilitar el transport de paqueteria i encàrrecs a qualsevol indret del món. Amb l'acord, l'empresa Sarfa disposa de deu punts de venda situats a Palafrugell, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Girona, la Bisbal d'Empordà, Figueres, Roses, Platja d'Aro i Barcelona.

LES DADES

Nom
Sarfa, SL
Any de creació
1921
Adreça
C/ Mas Resplandis, 6-8. Polígon industrial Riera d'Esclanyà. Begur
Telèfon
972 300 262
Activitat
Transport de viatgers amb autocar
Grup
Moventia
Viatgers 2009
2.005.995 (només servei regular)
Quilòmetres recorreguts 2009
7.650.000
Plantilla
149 treballadors
Flota
106 autobusos, amb capacitats per a 35, 39, 55, 59 i 63 passatgers
Facturació 2009
15.329.000 euros
Adreça electrònica
Web
www.sarfa.com


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.