Societat

Convençuts de l’èxit del Congrés de Mòbils

Se celebra el Mobile Lunch, cita prèvia a l’obertura de portes aquest dilluns

Aragonès demana als empresaris que siguin els “millors ambaixadors” de Catalunya durant el Mobile

Govern, Generalitat i Ajuntament de Barcelona, d’una banda, i la fundació MWCapital Barcelona i la GSMA, de l’altra, s’han mostrat aquest diumenge convençuts tant de l’èxit de l’edició del MWC, que arrenca demà, com del potencial de futur que ofereix aquest esdeveniment per a Barcelona, Catalunya i Espanya.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès; la secretària d’Estat de Digitalització, Carme Artigas; la tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona Laia Bonet, director general de la fundació MWCapital Barcelona, Francesc Fajula, i el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, han destacat la importància de l’MWC en un acte celebrat aquest diumenge.

Es tracta de l’anomenat Mobile Lunch, que convoca la fundació MWCapital Barcelona i que ha servit, com cada any, per donar el tret de sortida a aquesta edició del MWC.

Aquest esdeveniment s’organitza per donar la benvinguda als assistents al congrés i reuneix tant congressistes com representants de l’ecosistema digital local, i aquest any s’ha celebrat al recinte Palo Alto del Poblenou.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha dit que espera que l’edició del MWC que arrenca aquest dilluns sigui “un gran èxit” i ha donat la benvinguda als assistents a Catalunya, que ha definit com una “terra de creativitat”. També ha encoratjat l’empresariat català a ser “els millors ambaixadors” de Catalunya al món durant la cita tecnològica.

Aragonès ha assegurat que el MWC està lligat als conceptes llegat, talent i futur i s’ha mostrat confiat que tota la transformació tecnològica que evidencien esdeveniments com el MWC serveixi per “construir un futur millor”.

De la seva banda, la secretària d’Estat de Digitalització, Carme Artigas, ha assegurat que l’MWC s’ha confirmat com l’”esdeveniment sobre connectivitat més gran i influent del món”.

Artigas ha assegurat que el govern concep la digitalització com una “autèntica política d’Estat” i aposta per una “Espanya que creu en ella mateixa”, alhora que ha ressaltat el rol “decisiu” que juga Catalunya en aquest projecte de “digitalització del país”.

Tot i que al principi estava previst que el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, participés al torn d’intervencions, finalment no hi ha arribat a temps, però ha dirigit unes paraules més tard als assistents a l’acte.

En un breu discurs, Hoffman ha donat la benvinguda als participants i ha augurat que el MWC serà un esdeveniment “fenomenal” i que servirà per debatre sobre el futur de la tecnologia i sobre el seu impacte a l’economia i la societat.

De la seva banda, el director general de la fundació MWCapital Barcelona, Francesc Fajula, ha destacat que la renovació de l’MWC almenys fins al 2030 obre “una finestra d’oportunitat” per a Catalunya, Barcelona i Espanya.

Fajula ha assegurat que Barcelona, la MWCapital i GSMA han passat de mantenir “un festeig” a convertir-se en un “matrimoni real” gràcies a l’aposta de GSMA de situar a Barcelona la seu permanent de l’MWC.

De la seva banda, la tercera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet, ha opinat que la capital catalana és un lloc “idoni” per acollir l’MWC i ha afegit que la història compartida entre l’MWC, Barcelona i la MWCapital deixen un “legat imparable” a la capital catalana..



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.