Empreses

Verkami rep un premi de les Nacions Unides

La plataforma de micromecenatge Verkami ha rebut un dels premis World Summit Awards, que les Nacions Unides atorguen amb l'objectiu de buscar l'excel·lència dels productes digitals i millorar la societat del coneixement. L'empresa, que té la seu al Tecnocampus de Mataró, ha estat seleccionada en la categoria de cultura i turisme electrònics, en què competia amb 450 projectes de més de 168 països. El jurat, format per disset professionals de tots els continents, va escollir les cinc millors propostes de cada categoria. Així doncs, Verkami ha estat seleccionada juntament amb d'altres iniciatives de Sèrbia, l'Índia, França i Uganda.

La gala d'entrega dels premis tindrà lloc avui al Global Congress que se celebra a Sri Lanka, on serà present un dels socis fundadors, Jonàs Sala. El congrés reuneix els millors creadors d'aplicacions i continguts digitals, i inclourà tallers, conferències i taules rodones. Per a l'equip de Verkami aquesta és una gran oportunitat per continuar treballant en la projecció de l'empresa en l'àmbit internacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.