Empreses

Hartmann inverteix en una nova línia de fabricació a Mataró

La multinacional alemanya de productes mèdics i sanitaris Hartmann ha obert una nova línia de fabricació a la seu que té a Mataró i que funciona com a centre de competència mundial. La inversió de més de tres milions d'euros s'ha centrat en la producció del Cosmopor, un dels apòsits postoperatoris més venuts al món, i representaran un 30% més de productivitat i donaran feina a vint persones. L'empresa maresmenca, coneguda per la fabricació de les populars Tiritas, exporta un 90% de la seva fabricació i és una de les més competitives del grup amb unes vendes consolidades, l'any passat, de més de 92 milions d'euros. Durant la inauguració oficial de la línia aquesta setmana, amb la presència del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, el director general de Hartmann, Marc Pérez va destacar que la inversió suposa per a la planta consolidar-se com a “referent de la innovació, fabricació i distribució de tot el grup”.

Pérez també va aprofitar per reclamar a l'administració un major compromís amb les empreses “que aposten per la qualitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.