Política

Nous reglaments per redreçar Torredembarra

Per no arribar al setembre amb els deures per fer, tornar a la normalitat i “accelerar al màxim la dinàmica municipal”, l'Ajuntament de Torredembarra va convocar ahir un ple extraordinari amb l'objectiu d'iniciar els tràmits per redactar els nous reglaments municipals. Entre aquests, destaca el que regirà la concessió de subvencions a les entitats locals. El nou alcalde, el socialista Enric Grangel, que lidera l'equip de govern format després de l'operació contra un presumpte cas de corrupció que aquest estiu ha afectat el consistori, va explicar que el nou reglament ha de frenar els “favoritismes” que regien el repartiment dels ajuts en l'anterior govern –l'encapçalat pel convergent Daniel Masagué, ara imputat pel mateix cas.

Un altre dels punts que es van aprovar ahir per unanimitat va ser el d'elaborar un nou reglament d'ús del pàrquing de Filadors, una obra construïda l'any 2010 per Teyco, una de les empreses investigades ara al jutjat. El consistori ja va avançar la setmana passada que tancarà aquest aparcament subterrani, perquè mantenir-lo suposa a l'Ajuntament perdre 10.000 euros al mes. Però Enric Grangel va confirmar que el nou reglament d'usos n'ha de permetre la reobertura. La proposta de l'equip de govern local és llogar les places de pàrquing als veïns “a uns preus molts assequibles”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.