Política

Nova baixa en la junta de govern de Torredembarra

Continua el malson en el govern de Torredembarra, de CiU i en minoria després que, fa vuit dies, es va destapar el cas de corrupció que ha portat a la presó l'alcalde, Daniel Masagué. Ahir una de les regidores convergents imputades, Maria Èlia Rodríguez, en llibertat amb càrrecs, va renunciar a formar part de la junta de govern i va deixar el càrrec de tinenta d'alcalde, tot i que sí que continuarà com a regidora, segons van confirmar fonts municipals. Amb aquest pas, la junta de govern queda només integrada per tres membres: l'alcalde, que està en presó preventiva des de fa una setmana; l'alcaldessa accidental, Francisca Felguera, i el regidor d'Hisenda, Santiago Ardèvol, tots dos detinguts i posats en llibertat amb càrrecs.

D'altra banda, Felguera es va comprometre ahir a convocar reunions amb els portaveus dels grups a l'oposició, i va respondre així a la demanda del PSC, ERC i ABG, que dimecres li van sol·licitar una junta urgent de portaveus per saber com es gestionarà l'ens amb la delicada situació actual. Felguera va anunciar, a través d'un comunicat del consistori, que convocarà els portaveus “a un seguit de reunions previstes en els propers dies”. Pel que fa al funcionament dels òrgans de govern, “l'alcaldessa resta en espera de conèixer l'informe sol·licitat al secretari municipal”, segons el breu escrit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.