Política

Torredembarra desfà el bloqueig i fa Grangel alcalde accidental

Just dues setmanes després de l'operació contra la corrupció que va acabar amb la majoria del govern de Torredembarra imputat i l'alcalde, Daniel Masagué (CiU), a la presó, l'Ajuntament va aconseguir desfer ahir el bloqueig polític i posar fi al buit de poder.

Després d'una reunió de tots els grups en què els regidors de CiU es van comprometre també a facilitar l'elecció d'Enric Grangel (PSC) com a alcalde fins al final del mandat, l'alcaldessa accidental, Francesca Felguera, va poder fer efectiva finalment la renúncia, que va presentar dilluns. Per fer-ho, va nomenar Grangel primer tinent d'alcalde i, acte seguit, li va delegar les competències d'alcalde accidental. Felguera s'havia resistit durant aquests dies a exercir les competències que el secretari l'havia obligat a mantenir, i ahir es va negar a presidir la comissió informativa prevista.

Aquest matí està previst que Grangel convoqui les sessions del ple en què es donarà compte de la dimissió de Masagué com a alcalde i en què s'escollirà el seu substitut –previsiblement el mateix Grangel–. El ple es podria fer dilluns que ve.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.