Política

L'exalcalde torrenc defensa que és innocent

L'exalcalde de Torredembarra Daniel Masagué (CiU) va reivindicar ahir en un breu comunicat la seva innocència. Masagué està imputat per delictes contra l'administració pública comesos presumptament durant la seva gestió, i va estar en presó provisional des del 27 de juny fins dilluns passat.

“Mai he actuat en perjudici del consistori; al contrari, les meves actuacions sempre han estat en benefici de la ciutat”, assegura l'exalcalde, que va dimitir del càrrec el 9 de juliol. Masagué lamenta que els fets que han tingut lloc des del 26 de juny passat “hagin malmès la imatge” del municipi. Juntament amb Masagué, van ser detinguts sis regidors més del seu govern i la Guàrdia Civil va escorcollar durant 14 hores l'ajuntament.

Finalment, l'exalcalde expressa el seu respecte pel procés judicial obert, que encara està sota secret de sumari, i demana “el màxim de celeritat perquè els fets es puguin aclarir al més aviat possible”.

Nova junta de govern

El seu substitut en el càrrec, Pere Font (també imputat en el cas), ahir va nomenar primer i segon tinents d'alcalde els dos únics regidors de CiU que li donen suport, Rosa Maria Guasch i Santiago Ardèvol. Dimecres està convocat el ple extraordinari demanat per l'oposició per retornar les competències al ple i el secretari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.