Administracions

Imputat un exregidor en una de les peces del cas Torredembarra

L'exregidor del partit polític independent Agrupació Democràtica Torrenca, Juan Pérez, ha estat imputat pel titular del jutjat d'instrucció número 1 del Vendrell en la peça separada del cas de presumpta corrupció a Torredembarra que investiga els lloguers que l'Ajuntament va contractar amb un local de Clarà i una nau que ara fa servir com a comissaria de la policia local.

Pérez, que ja no forma part del consistori durant aquest mandat, haurà de declarar, juntament amb els altres imputats, als jutjats del Vendrell el mes de gener que ve, en què també està previst que ho faci el màxim implicat, l'exalcalde Daniel Masagué (CiU), que va ser detingut el mes de juny passat i actualment està en llibertat amb càrrecs després de quinze dies en presó preventiva. Les declaracions es faran entre el 13 i el 20 de gener, segons recull Efe. El jutge, que manté el secret de sumari sobre la resta de la causa, també ha decidit deixar fora de les imputacions en aquesta peça separada tres dels implicats en la resta de la trama: la regidora d'Unió, Èlia Rodríguez; l'empresari torrenc Blas Niubò, i el conseller delegat de Teyco, Jordi Sumarroca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.