Política

Dos exregidors declaren pel cas Torredembarra

Quatre edils més i l'exalcalde, citats per una peça sobre lloguer de locals

Dos exregidors de l'Ajuntament de Torredembarra –José Oviedo, del PP, i Juan Pérez, dels independents l'Agrupació– van declarar ahir al jutjat d'instrucció 1 del Vendrell com a imputats dins una peça que depèn del cas de presumpta corrupció a l'Ajuntament de Torredembarra. En concret, en aquesta investigació –l'única en què s'ha aixecat el secret de sumari– es tracta els lloguers pagats pel consistori per dos locals, un al barri de Clarà que mai es va fer servir i un segon al polígon industrial on ara hi ha instal·lada la comissaria de la policia local.

Durant les declaracions, hi van ser presents els fiscals anticorrupció de Barcelona i Madrid, que es van incorporar recentment a la instrucció del cas. Entre demà i divendres declararan al mateix jutjat quatre regidors més imputats –Santiago Ardèvol, Francesca Felguera, Pere Font i Ignasi Duran–, i el divendres 30 ho farà l'exalcalde de Torredembarra Daniel Masagué.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.